Vaggdävert

Vi intoducerade denna dävert 2015 och den blev snabbt populär. Vi följer upp succen med att erbjuda denna dävert i ett paket komplett med en spännbandssats samt shims som lyfter infästningen drygt en centimeter. Detta för att förenkla monteringen. Våra vaggdävertar använder samma smarta infästning som används till Snap Davits. Armarna vi lagerför är av extra förlängt utförande. Dessa armar passar till grundare badbryggor, från 71 cm. Detta gör att vaggdävertarna passar till fler båtar än de utan förlängningen.

Med vår vaggdävert kan du enkelt "glida" upp jollen till transportläge med utombordaren kvar, Däverten tillverkas i USA och har en gedigen kvalitet. Helt tillverkad i rostfria material såsom marinaluminium och syrafast stål. Maxvikt hela 180 kilo. Trots detta plockar du sekundsnabbt bort bägge armarna som endast väger 5 kilo styck och stuvar lätt undan dem när de inte behövs. Kvar på badbryggan blir endast två låga plattor. Samma som Weaver´s Quick kit. Vår vaggdävert passar både ribar och jollar med mjuk botten.
Dävertarna finns i två varianter. En med rullar, som lämpar sig för jollar med moderat v-botten och en med glidyta för jollar med skarpare v-botten samt plan botten.

Vaggdävert med hjul, förlängt utförande.

Hurley Dävertvagga Dävertar Jolle Badbrygga Dävert

Dessa dävertarmar är extra förlängda (extended) för att passa flertalet båtar. För montering på badbrygga med minst 71 cm djup. Komplett set innehå...

Vaggdävert utan hjul, förlängt utförande.

Dävertar på badbrygga Kvalitet

För montering på badbrygga med minst 71 cm djup. Komplett set innehåller ett par dävertarmar och spännbandsset i syrafast samt shims. Pris 23500...